Pekingin ankka on yksi tunnetuimmista Kiinan elintarvikkeiden peräisin antiikin hovissa. Vuosisatojen ajan paras Kiinan keittiömestarit koulutettu laajasti, varmista, että ne voisivat esittää tämän delicacy oikein keisari. Itse asiassa hyvin elämänsä riippui sen. Tänään ei kokki menettää elämänsä varten hänen Pekingin ankka reseptin messing, mutta hänen itsetuntoa raskaasti epätasainen. Kuitenkin huomiota yksityiskohtaisesti, Pekingin ankka voidaan sovittaa Royalty juhla modernit kanssa. Tässä on vain yksi monet ajan tasalla Pekingin ankka reseptit. <br />

Ainesosat

1 3.5-4 lb ankka (tuore tai pakastettu)

2 pintiä vesi

3 tbsp toyò

3 tbsp hunaja

5 fl oz riisiviini (Voit käyttää kuiva sherryä)

1 Sitruunankeltainen

Palvelemaan:

8 – 12 Kiinan pannukakkuja

4 – 6 tbsp hoisin kera

16 – 24 sibuyas (ohut nauhaksi pituussuunnassa tai harjat leikkaa)

Kiinassa ankat erityisesti kasvatetaan ravinnon soyabeans, maissi, durra ja ohran, vain kuusi viikkoa, ovat valmiina ruoanvalmistukseen.

Tavallisesti Pekingin ankka valmistelu on pikemminkin aikaa vievää ja monimutkaista. Ankka, on puhdistettava ja kyniminen perusteellisesti ja sitten lentoliikenteen olisi kuivausteline erottaa ihon lihassa, joka antaa levittää ihastuttavien crispness ihon. Kun ankka dries sokeriliuoksen Harjattu ankka päälle ja se sitten paahdetut puun liekillä uuni. Meidän moderni elämän tyylit on, mitä ne ovat, Pekingin ankka reseptin on kuitenkin melko vähemmän monimutkainen.

Huuhdotaan ja kuivaa ankka huolellisesti, kuivaaminen talouspaperi kanssa.

Sekoitetaan vettä, toyò, hunajan ja riisin viinin yhteen ja yhdistää Sitruunankeltainen paksu siivut on leikattava ja kuumennetaan kiehuvaksi sitten simmer noin 20 minuuttia. Ladle seosta ankka yli useita kertoja, varmistetaan, että ihon perusteellisesti päällystetty. Katkaise ankka kuivua jonnekin viileä ja alkuperäispakkanksessa pasutuskapasiteetin tinaa sen saaliin kaikista drips kanssa. Kun ankka on oikein kuiva iho tuntuu paperi.

Levittää telineeseen ankka pasutuskapasiteetin tinaa, jossa sinulla on veden syvyys noin kaksi tuumaa (tämä lopettaa rasvan roiskumisen), seisovan junan seisontavirtaa uunin 475F, 240 C kaasun 9 15 minuuttia yli. Ota uunin lämpötilan 350F, 180 C kaasun 4 ja jatkaa 1 tunti, 10 minuuttia.

Anna vie noin 15 minuuttia ennen asemapaikka ankka. Voit erilleen lihan ja veitsen avulla paloiksi ihon tai cleaver tai niiden voi myös tuhoa lusikka ja Haarautuma kanssa.

Palvella ankka lämmitettävät Kiinan pannukakkuja, sibuyas ja hoisin kera.

Kunkin diner kestää pannukakkua, hieman hoisin kastike levittäytyy sitten naatit että joidenkin lihan ja sen jälkeen kevään Sipuli-sivellin tai jotkin nauhojen kevään sipulin rapea ihon kanssa. Pannukakkua ja sisältö sitten kaadetaan kootut ja syödä oman sormea tai Syömäpuikot kanssa.

Vaikka tämän klassinen Pekingin ankka yksinkertainen versio tekee hyvin erityisiä Päivälliset dish, keisari soveltuvat.