Näyttöön tuleva tietokone on hidas? Korjaa hidasta tietokoneen ei ole niin kova, kuten ajatuksen ehkä.Et ole ainoa, joka havaitsee hitaan käynnissä tietokoneen ongelmista. Kertoa rehellisesti, on väistämättä saada tietokoneen hidas, kun käytetään jonkin aikaa. Useimmissa PC-käyttäjien huoli hidasta tietokoneen korjaamisesta edullinen ja nopea tapa. Onneksi voit tehdä sen itse helposti seuraavasti.

1. Tunnistaa ja Windowsin rekisterin virheitä Korjaa tietokone hidas tyhjennys. Tämä on tärkein vaihe olisi toteutettava hidas käynnissä tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi. Jos asentaa ja poistaa ohjelmia usein, olisi oltava rekisterin-luettelossa jäljellä monia virheellinen rekisterimerkinnät. Näiden umpilähdettä rekisterimerkinnät kerääntyä hidastaa tietokonetta. Sinun on puhdistettava ylös ne säännöllisesti enemmän järjestelmän resurssien vapauttamiseksi. Lisäksi Korjaa tietokone hidas, voit myös on korjattava eri rekisterin virheet, kuten vioittuneen rekisterin, haittaohjelmien rekisterin ja puuttuu rekisteriavaimet. Mielestäni on oltava sait eri virhesanomia tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Tiedät, että useimmat tiedostojärjestelmän virheet liittyvät rekisterin ongelmia? Näin ollen olisi vahvistettava rekisterin virheitä ensin Korjaa tietokone hidas.Jos jätät vioittunut tai haittaohjelmien rekisterimerkinnät siellä ja jatkaa vioittuneen järjestelmän, tämä mahdollinen riski ei ainoastaan hidastaa tietokoneen mutta myös kaatua järjestelmän.
2. Virustentorjuntaohjelman avulla voit korjata hidasta tietokonetta ja estää viruksen ja vakoiluohjelmat hyökkää. Hidas käynnissä tietokoneen todennäköisesti aiheuttaa joitakin virus tai vakoiluohjelma. Korjaa tietokone hidas, sinun täytyy poistaa ne ja varmista, että tietokone on mahdollisesti virus vapaita. Jos käyt usein eri sivustoon ja ladata tiedostoja, suosittelen Asenna viruksentorjuntaohjelma mahdollisimman pian voit suojata tietokoneesi. Hidasta tietokoneen voidaan vahvistaa sen jälkeen.

3. Toinen asia voit korjata hidasta tietokoneen on poistaa ohjelmat käynnistyksen. Miksi tämä korjaus saattaa hidastaa tietokonetta? Aina, kun tietokone edistää, järjestelmä tarvitsee ladata kaikki ohjelmat käynnistyksen yhteydessä, ennen kuin syötät sen kokonaan. Voit yrittää korjata hidasta tietokoneen poistamalla tarpeettomia ohjelmia. Sinun ei tarvitse odottaa liian pitkä Windows-järjestelmään mahdollisesti saada enemmän.

4. Korjaa tietokone hidas viimeinen vaihe on suorittaa levyn järjestelmän defrag. Kuinka kauan olet ei ole tyhjennetyt kiintolevylle erityisesti järjestelmälevykkeen Ositus? Olisi erien fragmentin, joka hidastaa tietokonetta. Joskus nämä järjestelmän Ositus jopa aiheuttaa kiintolevyn virheet niin, että sinun on korjattava viipymättä. Voit tehdä tietokoneen suorittaa nopeammin ja vakaampi kanssa tällä tavalla.

Tee nämä neljä vaihetta Korjaa tietokone hidas. Tavallisesti tietokoneen suorituskykyä voidaan parantaa jälkeen huolto-tehtävien suorittamiseksi.

Haluavat vahvistaa hidasta tietokoneen heti? Täällä olen # 1 ratkaisu sinulle ja se on taattu nopeuttaa tietokone/kannettava tietokone vain muutaman minuutin. Valitse tämä, jos haluat nähdä, kuinka nopeasti tietokoneen olisi.