Pacojet on vallankumouksellinen työtason koneeseen, joka on välttämätöntä jokaisen kulinaarisia ammatillinen keittiö. Se ruoskat ylös jäädytettyjen jälkiruoka luomuksia nopeasti ja ilman paljon fuss. Tämä on unelma kone, keittiömestarit, jotka pyrkivät huippulaadukkaita vähimmäisvaatimukset vaivalla. Se on tullut olennainen elintarvikkeen valmisteen laitteen keittiömestarit kansakunnan ja maailmanlaajuisesti.

Pacojet on tunnetaan parhaiten sen yksinomaiseen Pacotizing-prosessi: sekoittaminen ja pureeing syvästi Jäädytettyjen elintarvikkeiden suoraan jäädytettyjen tilassaan, tuottavat hieno johdonmukaisuuden tarkoitettu suoritinmallia maksimoimiseksi. Käyttämällä sorbetit Pacojet, jäätelö tai gelato kone on paras käytettäessä tuoreen ja luonnolliset ainesosat.

Pacojet vain niiden tekemästä jäädytettyjen jälkiruokia. Se on monipuolinen, luovaa ja työmäärä tallentaminen työkalu, joka tekee myös savory kastikkeet, pts ja mitään voitte kuvitella.

3 Vaihe Pacojet prosessin couldnt olla helpompaa. Vaihe yksi: dekantterilasi täyttää oman ainesosia. Vaihe kaksi: jäädyttää täytetyn dekantterit-20 astetta Celsiusta (-4 astetta Fahrenheit) sen varmistamiseksi, että sisällön ovat jäädytettyjä ydin säännöllisesti pakastin 24 tuntia. Jos sinulla on iskunvaimentimen tai masuunien pakastin, tämä kestää vain 4 tuntia. Vaihe kolme: Pacotize sisältö käyttäen pacotizing terä koneen kanssa. Kirjoita haluamasi osat ja Pacojet hoitaa loput. Tulokset astound voit!

Riippumatta soveltamista, onko sen alkupaloja, tiivisteet keitot ja kastikkeet, tai suosikki jään kerma tai gelato reseptit, Pacojet käsittely on aina sama. Dekantterilaseja voidaan valmistetut etukäteen tai hidas ajanjaksoina tallennettu pakastetut kunnes tarvitaan, ja vaatia ei sulatus, joko ennen tai käsittelyn aikana. Koska, jäädytetyt valtion vakio ei tarvita lisäaineiden, säilöntäaineita tai maku parantajina. Osittain käytetty dekantterit voidaan laittaa takaisin pakastin, mikä tarkoittaa, että mitään ei koskaan tuhlata.

Ole keittiö ei liian suuri tai liian pieni Pacojet. Sen kompakti työtason suunnittelu sopii hyvin missä tahansa tilassa. Suurempi keittiöt tarpeet voidaan mukauttaa lisäämällä yksinkertaisesti enemmän Pacojet dekantterit tuotannon korotettuun. Monet kokit ovat tiedossa useita Pacojet koneet työtä heidän työskentelytiloissa vedota. Pacojet ei vaadi erityisiä asennusta ja käyttää standardi pistorasiaan.

Pacojet toinen etu on, että se leikkaa aika, työ ja ainesosien kustannukset, lisäten näin kaikki ravintola kannattavuus. Puhdistus Pacojet on myös yksinkertainen ja ajan tallentaminen endeavor. Sen helpompaa kuin Pacojet prosessin vaiheessa 3.

Tämä korkean suorituskyvyn koneen kannustaa innovatiivisten ideoiden elintarvikkeiden pintakuvioita, makuja, aromit ja maku jäädytettyjen jälkiruoat ja savory ruokia kokeilla kulinaarisia asiantuntija.

Pacoject tehdään Sveitsissä ja se innovatiivisimpien elintarvikkeiden valmisteen laitteen näkyvän markkinoille kymmenen vuotta. Se kehitettiin yhteistyössä tunnustetulla kokit ympäri maailman. Pacojet tarjoaa yksinkertaisen ja luotettava menetelmä jäädytettyjen jälkiruoat monenlaisia tuoreen tuotantoon. Se on kustannusten tehokkaan ja tehköön tallentamista työkalu että kokit olla tiedossa toteutettava niiden kanssa kaikkialla ne Siirry alkuun.