Lääkärit käytetään edistää punaiset silmät ja swollen silmäluomet aamulla vakavia silmän sairauksia kuten kuiva silmät, Glaukooma tai silmien allergioiden epämääräisiin. Punaiset silmät, yhdessä swollen silmäluomet kuitenkin vastaa perusteellisesti vakavia silmän tautien.

Tosiasiallisesti yhteisen silmän oireita, aamulla aiheuttamat monista syistä. Usein silmän allergia on yksi syy, joka voi pahentaa alemman tason kyyneleitä kuiva silmissä. Alhainen kyyneleet tarkoittaa aineallergeeneilta silmät ovat kuin aktiivisempi yhteinen silmät ja ne voivat aiheuttaa erittäin huono vaikutus. Avaa windows allergia-kaudella Salli useamman siitepölyä, ja anna lemmikkieläimet nukkua oman tyyny voi suuresti lisätä edellä ongelma. Lisäksi Uniapnea sekä levykkeen Silmäluomi syndrooma, voi johtaa Avaa silmät, kun lepotilassa, Varmista siis helposti dehydratoitu silmät. Silmäluomi reunusten kanssa staphylococcus bakteerien tartunnan alhaisen palkkaluokan voi myös johtaa swollen silmäluomet. Kanssa iän kasvussa, saatat myös, edellytykset voivat todennäköisemmin tapahtua kuin ennen, erityisesti naisten osalta.

Kun voit nukkua öisin, Normaali repiä elokuva ei voidaan pumpatun kautta repiä kanavat ja leviäminen koko tavanomaisen vilkkuva polkimien liikkeet kuten silmät. Lepotila nopean Eye liikkuvuutta (REM)-tilassa silmän vilkkuva ilmetä, mutta kokonaisuutena silmien on staattisessa tilassa vaikka on bakteerien kohdistusvaran toimiin silmät pinnalla. Voit kuitenkin ole on huolissaan, koska silmä on oma immuniteetti, joka voidaan ramped yöllä vastustaa bakteerien maihinnousu. Vaikka lopullinen tulos voi olla, että silmäsi ovat mieto tulehdusta, se on hyvin yleinen ja voi tapahtua kullekin henkilölle. Kun kehon tulee vanha, silmät ovat huomioon että kuin ennen. Samanaikaisesti bakteerit ja bakteerilakastumistaudin toksiinien kasvaa, joka tarvitsee paljon nopeampaa vastustuskykyä vastauksen, vaikka se ei ole mahdollista. Erityisesti Vaihdevuodet aikana naisten ja miesten on nopea lasku hormoni tasoilla. Androgeenit hormoni, joka on olemassa yleisesti miesten, on keskeinen tekijä naisten silmät kuivua. Niin mahdollisuutta, että naisten saada kuiva silmät on 3 – 4 kertaa suurempi kuin miesten kanssa iän kasvussa.

Silmäluomi anatomia on enimmäkseen Silmäluomi paisuttamalla. Ylempi Silmäluomi rasvaista kudosta hidastaa ikä ja se, mikä droop iltaan Silmäluomi tulee. Tällä tavoin Silmäluomi on todennäköisesti menettää sen joustavuus ja on helpompi magâ. Tulehdus nukkumisen buildup voi aiheuttaa magâ vierekkäiset Silmäluomi-kudosten liian. Meidän tietää asennon sleeping with our heads hieman nostomekanismit, vähentää nestettä valumisen imusolmuketesti-järjestelmässä. Tämän seurauksena fluidin kasaantuvat Silmäluomi, mutta kertymistä voidaan vähentää koko päivän tulehtuminen on alhainen palkkaluokkaan.

Käyt oli paremmin lääkäriltä on kautta valintaruudun punaiset silmät tai swollen Silmäluomi jättää vakavien sairauksien kuten sydän edellytykset, obstruktiivisen Uniapnea, munuaisten ongelmia, Glaukooma tai lääkitystä sivuvaikutuksia. Lääkärin hemmotella voit oireet todellisista syistä ja anna lääkkeiden tai lausunnot, kuten vähentää alkoholin ja suolan kulutusta, jotka johtavat VEDENSITOMISOMINAISUUKSIA, yritä viileä pakkaa 5-10 minuuttia aamulla tai käyttää aamulla edistää laitoksen liikkeeseen ongelmien ratkaisemiseksi.

Punaiset silmät ja silmäluomet swollen tarkoita vakavia silmän ongelmia. Ei ole liian hermostunut, tietoja. Antaa oikealla tavalla, voit käsitellä että.